Ik ben dokter
of apotheker
Contacten
InvesteerdersJobsNieuws en mediaContacten
Groepen en federatiesHomeOver onsPartnersGroepen en federaties

Pfizer is al lang een partner van federaties die de farmaceutische sector in zijn geheel vertegenwoordigen of die, net als wij, voor innovatie kiezen als drijvende kracht achter vooruitgang. Pharma.beEssensciaEFPIA of IFMA maken hier deel van uit.

Pharma.be :  Wetenschap ten dienste van het leven 

Pfizer België is een zeer actief lid van Pharma.be, de Algemene Vereniging van de Geneesmiddelenindustrie die meer dan 125 innovatieve farmabedrijven groepeert. Net als Pfizer willen ze allemaal oplossingen ontwikkelen om therapeutische innovatie in België vooruit te helpen, onder meer door een gunstig economisch klimaat te scheppen.

Meer informatie op pharma.be 

Onze opdrachten binnen de HST Group

De Health, Science & Technology (HST) Group werd in 2006 opgericht door UCB, GlaxoSmithKline, Janssen Pharmaceutica en Pfizer. Net als Pfizer investeren deze drie bedrijven enorme middelen in onderzoek en ontwikkeling in België en spelen ze dus een prominente rol op het vlak van economie en tewerkstelling in ons land. De HST Group wil een investeringsvriendelijker klimaat scheppen voor de farmaceutische industrie, maar is tegelijkertijd ook zeer begaan met de opleiding van jongeren en stimuleert hen om wetenschappen te studeren. Hij zet zich ook in voor samenwerking en versterking van de samenwerkingsverbanden tussen industrie en universiteiten en voor een snelle en optimale toegang tot innovatieve geneesmiddelen.

Uw gezondheidOnze geneesmiddelenOnderzoek en innovatieOver onsWerken bij PfizerInvesteerders Jobs Nieuws en mediaPfizer voor professionnalsPrivacy policyGebruiksvoorwaarden ContactenLeveranciers