Onze Waarden

 

Onze waarden

 

Bij Pfizer cultiveren en delen we vier kernwaarden met onze mensen. Deze waarden zijn meer dan alleen maar woorden. Zij sturen al onze beslissingen en versterken de banden tussen onze collega's. Met hen geven wij onszelf de middelen om onze ambitie te verwezenlijken.

waarden

MOED 

Medische innovatie begint met de moed om vragen te stellen. Ondanks onzekerheid en tegenslag durven wij ons uit te spreken en groot te denken. Het is deze moed die tot doorbraken in onze industrie heeft geleid.

 

waarden

UITSTEKENDHEID

Om een verschil te maken in het leven van patiënten moeten we onze beste vaardigheden bundelen. We kunnen alleen vooruitgang boeken door ons te concentreren op wat echt belangrijk is, onze rollen duidelijk te definiëren en de impact van onze acties te meten.

 

waarden

GELIJKHEID

Wij geloven dat ieder mens het recht heeft om gezien, gehoord en verzorgd te worden. Daarom pleiten wij dagelijks voor inclusie, diversiteit, integriteit en het terugdringen van ongelijkheden in de toegang tot de gezondheidszorg.

 

waarden

VREUGDE

Onze investering in ons werk is nooit eenzijdig. We zijn blij en trots op elke uitdaging die we samen aangaan. Wij koesteren waardering voor de prestaties van onze collega's en houden altijd in gedachten dat plezier hebben op het werk fundamenteel is

 

"Met moed kunnen we ondanks moeilijkheden handelen en er al onze energie in steken. Moed houdt ons optimistisch en gemotiveerd. Maar deze waarde van moed resoneert nog meer voor alle patiënten die elke dag worstelen om te leven ondanks soms vreselijke ziekten. We moeten onze acties concentreren om hen oplossingen te brengen."

Nancy De Brauwer, Product Specialist Hematologie

"Voor mij betekent vreugde het waarderen van de kleine dingen. Ik krijg energie van delen en samenwerken met anderen. We werken allemaal heel hard, maar er zijn altijd collega's beschikbaar om te luisteren en je te helpen optimistisch te blijven. Voor mij is dat van onschatbare waarde. Zoals ik altijd zeg: goede humor is besmettelijk en het is veilig om het rond te strooien."

Suzanne Jacobs, Assistant Internal Medicine Department

Jobs

Werken bij Pfizer
jobs-med

Jobs

Ontdek jobs in de 4 Belgische sites