Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pfizer in Puurs telt zowat 1.700 medewerkers. Daar komen dit jaar nog een 100-tal collega’s bij. Word jij één van hen?

Pfizer in Puurs telt zowat 1.700 medewerkers. Daar komen dit jaar nog een 100-tal collega’s bij. Word jij één van hen?

 

 

Pfizer in Puurs: Europa’s grootste productie-eenheid blijft groeien

De vestiging van Pfizer in Puurs is de grootste Europese productie-eenheid van Pfizer. In een hoogtechnologische omgeving produceren, verpakken en distribueren wij steriele inspuitbare geneesmiddelen. En de site blijft groeien: zo opende er in 2015 een nieuwe productie-eenheid voor vaccins. Een nieuwe eenheid betekent meer productie, en meer productie betekent meer werk – en dus is Pfizer in Puurs op zoek naar nieuwe medewerkers.

 

Meer dan 1 miljoen. Zoveel inspuitbare geneesmiddelen worden er elke dag in Puurs geproduceerd, verpakt en gedistribueerd. Hun bestemming: 170 landen, wereldwijd. Het geheim achter die indrukwekkende cijfers zijn de medewerkers van Pfizer in Puurs. Zowat 1.700 collega’s zetten zich elke dag in om het hele proces optimaal te laten verlopen. Kwaliteit staat daarbij vanzelfsprekend voorop, en daarover waken al onze collega’s, elk in hun eigen vakgebied: ingenieurs, laboranten, technici, technisch operatoren – iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid. Het is dankzij hún inzet dat miljoenen mensen over heel de wereld de kans op een beter leven krijgen.

 

Gezocht: technisch talent

Op de hoogtechnologische site van Pfizer in Puurs is techniek van het allergrootste belang. Onze technische collega’s zorgen ervoor dat productie en verpakking optimaal verlopen. Dag en nacht, want bij Pfizer staan de machines niet stil. De mensen in onze ploegen zijn optimaal op elkaar ingespeeld: samen houden zij de productielijnen draaiend. Om deze ploegen te versterken, is Pfizer in Puurs momenteel specifiek op zoek naar:

  • technici: je hebt een professionele Bachelor Elektromechanica, bij voorkeur met 3 jaar ervaring. Bij Pfizer in Puurs ben je verantwoordelijk voor de optimale werking van de machines en installaties in je afdeling.
  • technisch operatoren: je hebt een technisch diploma, minimaal A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Bij Pfizer in Puurs zorg je ervoor dat de productie en de verpakking zo efficiënt mogelijk verlopen.

 

Dankjewel!

Werken bij Pfizer is méér dan zomaar een functie in Techniek. Je werkt voor een van de grootste geneesmiddelenproducenten ter wereld, maar nog belangrijker: jouw werk maakt echt een verschil voor de gezondheid van miljoenen mensen. Het is namelijk dankzij mensen zoals jij dat we de wereld gezonder maken. Daarom zeggen we nu al: dankjewel.

 

 

Word jij een van onze nieuwe collega’s in Techniek?

Stel je kandidaat: mail je cv en je motivatie naar [email protected]. Veel succes!

Je hoort dan zo snel mogelijk welke mogelijkheden er voor jou zijn bij Pfizer in Puurs.