Kom werken bij Pfizer in Puurs

Karel

Maak impact

Silviya maakt geen vaccin. Ze maakt impact, want ze beschermt elke maand meer dan 100 miljoen mensen. Wil jij ook een job met impact? Voor onze productie- en verpakkingssite in Puurs zoeken we techniekers, technisch operatoren, proces operatoren, lab analisten en ingenieurs die het leven van patiënten wereldwijd beter willen maken.

Bekijk de videoWie is Pfizer?

 

Welke impact maak jij?

Wie bij Pfizer werkt, maakt het verschil voor miljoenen mensen. Op onze productie- en verpakkingssite in Puurs maken we elk jaar meer dan 400 miljoen eenheden van vaccins en geneesmiddelen. Dat doen we met de nieuwste technologieën: een echte speeltuin voor iedereen met een passie voor innovatie.

Net als Melissa, die 65,3 miljoen mensen helpt pijn te bestrijden. Of Gianni, die elke maand meer dan 100 miljoen vaccins verstuurt naar landen over de hele wereld. Hoe het voelt om zoveel impact te maken? Dat vertellen ze je graag zelf.

Bekijk de vacatures

 

3 redenen om voor een job bij Pfizer te kiezen

Werk aan een betere wereld

Bij Pfizer gaan we allemaal voor hetzelfde doel: het leven van patiënten beter maken. Samen produceren we honderden miljoenen vaccins en geneesmiddelen per jaar.

Een sector in beweging

Wat er ook gebeurt, wij gaan razendsnel vooruit zonder ooit op de kwaliteit in te leveren. We ontwikkelen continu nieuwe geneesmiddelen en vaccins en er zijn oneindig veel projecten waarbij jij je talenten kan inzetten.

Uitdagend innovatief

Onze drang naar innovatie kent geen grenzen. Ben jij een technieker, technisch operator, proces operator, lab analist of ingenieur met een onstilbare honger naar innovatie? Bij Pfizer word je elke dag uitgedaagd.

Voor welke job met impact ga jij?

Technieker

Jij laat ons indrukwekkende machinepark vlotjes draaien. Samen met je team ga je technische uitdagingen aan en leer je elke dag bij.

Bekijk de vacature

Technisch operator

Krijg jij een kick van een hoogtechnologische site die op rolletjes loopt? Bij Pfizer bedien je robotarmen, sensoren, pompen en nog veel meer om levensreddende medicijnen te maken.

Bekijk de vacature

Lab analist

Als analist in ons labo garandeer je de veiligheid van onze patiënten door alle medicijnen grondig te checken. Met jouw nauwkeurigheid maak je impact.

Bekijk de vacature

Ingenieur

Pfizer groeit en investeert voortdurend in nieuwe lijnen. Jouw uitdaging is om die zo efficiënt mogelijk te laten werken.

Bekijk de vacature

Jouw ideale uitdaging nog niet gevonden?

Bekijk alle vacatures