Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Feel great @ workOwn-it

Pfizer stimuleert de ‘own-it cultuur’, dat wil zeggen: kansen grijpen, verantwoordelijkheid opnemen, samenwerken en opbouwen naar resultaten. Op die manier wil Pfizer haar medewerkers aanzetten tot leiderschap en de mensen motiveren zich ten volle te ontplooien. Er zijn talrijke kansen bij Pfizer om een mooie carrière uit te bouwen met, voor wie dat wil, een internationale toets. De medewerkers krijgen daarom de nodige ondersteuning en omkadering om hun persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken. 

Diversiteit

De diversiteit van het team van medewerkers draagt niet alleen bij tot het succes van Pfizer, het speelt ook een cruciale rol in het creëren van een bruisende cultuur op kantoor en daarbuiten. 

Pfizer omarmt de diversiteit van persoonlijke kwaliteiten, perspectieven en levenservaringen die ons uniek maken. Dat houdt ook zichtbare verschillen in zoals gender, leeftijd, achtergrond, fysieke kenmerken en minder zichtbare zoals de manier van werken, seksuele voorkeur, religie, identiteit en opleidingsgraad.

Die verschillende achtergronden zorgen ervoor dat alle medewerkers bij Pfizer zich gewaardeerd, betrokken en gerespecteerd voelen, waar ter wereld ze ook werken. Terwijl we die mozaïek van verschillen koesteren,  is het de diversiteit in denken die Pfizer het meest waardeert.

Awards

Randstad Award

Elk jaar bevraagt Randstad 10.000 mensen tussen 18 en 65 jaar over de aantrekkelijkheid van elk bedrijf dat meer dan 1.000 mensen tewerkstelt in België. Pfizer haalt elk jaar de top tien en prijkte in 2010 als eerste bedrijf uit de farmasector op de vierde plaats.

Eurordis Award

In 2015 won Pfizer de Eurordis Award voor haar inzet tegen zeldzame ziektes. Eurordis is de Europese koepelorganisatie voor mensen met zeldzame ziektes. Ongeveer 30 miljoen mensen wereldwijd worden getroffen door een zeldzame ziekte.  Volgens de organisatoren verdiende Pfizer de award voor haar inzet en passie om zeldzame ziektes te bestrijden met 22 goedgekeurde medicijnen, waarvan vier in Europa.

Breakthrough Therapy

Een medicijn tegen een bepaald type longkanker kreeg in 2015 de erkenning als ‘Breakthrough Therapy Designation’ (BTD). Dat wil zeggen dat het product sneller aangeboden wordt aan patiënten met een bepaalde levensbedreigende longkanker en dat het sneller geregistreerd wordt. Bovenal is dit een erkenning voor de investering van Pfizer in kankeronderzoek.