Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

WERKEN BIJ PFIZER IN PUURS, DA’S LEVENSREDDENDE MIDDELEN MAKEN.


Meer dan 2.500 medewerkers. Zo’n 400 miljoen eenheden per jaar. En nog heel wat innovatieve geneesmiddelen in de pijplijn. Geen wonder dat Pfizer Puurs één van de grootste productie-eenheden ter wereld is.


Hoe dat juist allemaal gebeurt? Met hoogtechnologische, gestroomlijnde installaties. Die van grondstof tot geneesmiddel steriel zijn. Want in Puurs worden aseptische geneesmiddelen gemaakt. In ampullen, vials, plastieken flesjes, spuiten en cartridges voor pennen.

Die moderne productie- en verpakkingssite komt er uiteraard niet zo maar. Meer dan 700 miljoen investeerde Pfizer hier de afgelopen jaren. Om de automatisering van processen te verhogen en de vriesdroogcapaciteit uit te breiden. En om een gloednieuwe eenheid van voorgevulde spuiten op te starten. Kortom: om écht het verschil te kunnen maken. Zo produceren we in onze nieuwe Vaccines Plant tal van levensreddende vaccins in opdracht van institutionele organisaties, zoals USAID, UNFPA, GAVI Alliance, WHO en UNICEF.

Dat de wereld van morgen vandaag gebouwd wordt, is in Puurs trouwens heel zichtbaar. Met twee windmolens wekt onze site zélf zijn groene energie op. En met warmtekrachtkoppeling wordt stoom gerecupereerd om te verwarmen en elektriciteit op te wekken.


Ben jij onze 3500ste medewerker?