Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

WERKEN BIJ PFIZER IN ANDERLECHT, DA’S EEN STAP VOORUIT DENKEN.


Geen medicijnen zonder onderzoek. De Pfizer Clinical Research Unit (PCRU) houdt zich sinds 1992 bezig met onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen in het Erasmusziekenhuis in Anderlecht.


Want per jaar 700 patiënten en vrijwilligers begeleiden en data registreren van zo’n 30 verschillende studies, gebeurt met de hoogst mogelijke expertise en met als absolute prioriteit de veiligheid van de deelnemers aan de studies.

Om kwaliteitsvolle onderzoeken te voeren, roept Pfizer niet alleen hulp in van artsen, verpleegkundigen, apothekers en andere specializaties. Ook het Belgische academisch netwerk draagt zijn steentje bij. Dit maakt van Pfizer Anderlecht een interessant onderzoekscentrum Phase I, dat naast de PCRU in New Haven, tot de twee enige onderzoekscentra van Pfizer behoort.

Pfizer behoort tot de top voor ethische- en veiligheidsnormen bij klinisch onderzoek. Het is het eerste farmaceutische bedrijf met een accreditatie voor ‘De bescherming van de mensenrechten bij klinisch onderzoek’ AAHRPP (Association for the Accreditation of Human Research Protection Program) accreditation.

Recent openden we een satelieteenheid in Hasselt.

Lees er alles over op www.brusselscru.com.

Zin om bij ons te werken? Surf naar www.pfizercareers.com.